Wednesday, November 01, 2006

מדריך האפיה עם קרין גורן


מדי יום חמישי, מתחדשת רצועת היום של ערוץ 'ישראל 10' עם מדריך חדש וריחני.


"מדריך האפייה עם קרין גורן", בהפקת "ענני תקשורת", תעסוק באפייה ביתית עם טיפים מקצועיים ותחליף את "מדריך האוכל עם מיקה שרון" שיוצאת לחופשה.
בכל פרק תכין קרין 4-5 מתכונים מתוקים (למשל עוגיות, שוקולד, עוגות שמרים), תוך הסבר מפורט של העקרונות, הסודות והטיפים לאפייה ביתית מוצלחת.
בכל פרק יתארח למתכון אחד או שניים אורח – חברים, קולגות וגם חובבי אפייה.
קרין גורן ,בת 31, קונדיטורית, עיתונאית אוכל ומחברת ספרי אפייה.
עורכת אפייה במגזין "על השולחן"; בעלת מדור אוכל במוסף "סגנון" של מעריב. לשעבר מפתחת המתכונים של קונדיטוריית לחם ארז; מחברת הספרים שוקולד, ששת מתוקים וששת מאפים (יחד עם בן הזוג והשף רונן גורן).
הפקה: ענני תקשורת


"מדריך האפיה" עם קרין גורן תעלה ביום חמישי, 5.1, בשעה 16:10 בערוץ 'ישראל 10'


No comments:

טלוויזיה בישראל

לפניכם תוכניות, סדרות, וכל מה שבא לכם לראות בטלוויזיה.תהנו.אם יש הצעות או בקשות פנו אלי באי מייל.